fbpx

Behandling af nakke/skuldre

Jeg fjerner smerter og årsager til dem med kropsterapi

En nakke-/skuldrebehandling er til dig, der har en travl hverdag med mange gøremål og til dig, der sidder meget foran en skærm og/eller med din telefon.

​Behandlingen af dine nakke/skuldre-problemer løsner op for dine spændinger, formindsker dine smerter og forløser din spændingshovedpine.

​Det er derfor en effektiv behandling i forhold til:

  • Stivhed i nakke og skuldre
  • Muskelinfiltrationer
  • Smerter af arbejdsstillinger
Dybdegående massage af ryg

5 råd til forebyggelse af smarter i nakke/skuldre

Sørg for en god kropsholdningEn dårlig kropsholdning kan føre til nakke- og skuldersmerter. Sørg derfor for at sidde med rank ryg og hovedet i en neutral position. Undgå også at sidde i samme stilling i længere tid.

Stræk ud og bevægLav regelmæssige pauser, hvor du rejser dig op, strækker ud og bevæger dig. Dette kan hjælpe med at løsne op for spændinger i nakke- og skuldermusklerne.

Justér din arbejdsstationJustér din arbejdsstation, så den passer til din kropshøjde og -størrelse. Placér din skærm på en passende højde, så du ikke behøver at bøje nakken for at se den.

Træn nakke og skuldreTræning kan styrke dine nakke- og skuldermuskler og mindske risikoen for smerter. Der er mange øvelser, du kan lave derhjemme, for eksempel nakkerulninger og skuldertræk.

Sov godtEn dårlig søvnkvalitet kan også føre til nakke- og skuldersmerter. Sørg derfor for at sove på en god madras og pude, der støtter din nakke og skuldre, og undgå desuden at sove på maven, da det kan lægge pres på nakke og skuldre.

Kropsterapi kan hjælpe dig til øget kropsbevidsthed og forståelse omkring årsagerne til dine smerter. Med den rette behandling hjælper jeg dig til bedre bevægelighed, færre smerter og en mere afslappet kropsholdning. Kropsterapi kan også hjælpe med at mindske stress eller andre psykiske problemer, der kan være bidragende faktorer til smerter i nakke og skuldre. 

Følg Kropiterapi

Tak for din tilmelding til min nyhedsliste - jeg lover ikke at spamme dig!

Sådan behandler jeg persondata >

CVR​: 41827173

Om mig

Mit navn er Susanne. Jeg er RAB-godkendt kropsterapeut uddannet på Totum. Jeg arbejder dybdegående med aku- og zonetryk/ triggerpunktsaktivering og løsner op for akkumulerede spændinger. Jeg åbner og aktiverer kroppens egne helbredende funktioner. 

Skriv til mig

Adresse

Birmavej 23A, 2300 København S

Åbningstider

Mandag 08.00-20.00
Tirsdag 08.00-20.00
Onsdag 08.00-20.00
Torsdag 08.00-20.00
Fredag 08.00-20.00
Lørdag Efter aftale
Søndag Efter aftale

Skabt med ❤️ af Kropiterapi

Dette website benytter cookies. Ved fortsat brug af sitet, accepterer du samtidig brugen af cookies.  Læs mere

Call Now Button