Kropiterapi logo-white

Effektiv behandling af nakke/skuldre

Jeg fjerner smerter og årsager med kropsterapi

Min nakke- og skuldrebehandling er skræddersyet til dig, der lever en hektisk hverdag med utallige forpligtelser, og til dig, der tilbringer lange timer foran en computerskærm eller med din smartphone.

Ved at give dine nakke- og skulderproblemer opmærksomhed kan min behandling afhjælpe spændinger, mindske smerteoplevelsen og lindre spændingshovedpine.

Min behandling er således yderst effektiv i forhold til at afhjælpe:

  1. Stivhed i nakken og skuldrene
  2. Muskelspændinger og infiltrationer
  3. Smerter relateret til arbejdsstillinger

Lad mig hjælpe dig med at slippe dine nakkespændinger, så du med værdighed og stolthed kan træde ud i dit lys og skinne på alt omkring dig, let, legende og kærligt.

Dybdegående massage af ryg

5 råd til hvordan du slipper for smerter i nakke/skuldre

Sørg for en god kropsholdningEn dårlig kropsholdning kan føre til nakke- og skuldersmerter. Sørg derfor for at sidde med rank ryg og hovedet i en neutral position. Undgå også at sidde i samme stilling i længere tid.

Stræk ud og bevægLav regelmæssige pauser, hvor du rejser dig op, strækker ud og bevæger dig. Dette kan hjælpe med at løsne op for spændinger i nakke- og skuldermusklerne.

Justér din arbejdsstationJustér din arbejdsstation, så den passer til din kropshøjde og -størrelse. Placér din skærm på en passende højde, så du ikke behøver at bøje nakken for at se den.

Træn nakke og skuldreTræning kan styrke dine nakke- og skuldermuskler og mindske risikoen for smerter. Der er mange øvelser, du kan lave derhjemme, for eksempel nakkerulninger og skuldertræk.

Sov godtEn dårlig søvnkvalitet kan også føre til nakke- og skuldersmerter. Sørg derfor for at sove på en god madras og pude, der støtter din nakke og skuldre, og undgå desuden at sove på maven, da det kan lægge pres på nakke og skuldre.

Kropsterapi: Øget kropsbevidsthed, Smertelindring og Stresshåndtering

Kropsterapi er nøglen til at forbedre din forståelse af kroppen og opdage årsagerne til dine smerter. Gennem målrettet behandling arbejder jeg på at øge din mobilitet, mindske smerteoplevelsen og fremme en mere afslappet kropsholdning. Udover at lindre fysiske ubehag kan kropsterapi også hjælpe med at reducere stress og andre mentale udfordringer, som ofte spiller en rolle i nakke- og skuldersmerter.

Lad kropsterapi være din vej til øget kropsbevidsthed og velvære. Sammen kan vi arbejde på at forbedre din livskvalitet.

Kropiterapi logo-white

Følg Kropiterapi

Tak for din tilmelding til min nyhedsliste - jeg lover ikke at spamme dig!

Sådan behandler jeg persondata >

CVR​: 41827173

©Kropiterapi 2021

'Susanne Strandbygaard'

Om mig

Mit navn er Susanne. Jeg er RAB-godkendt kropsterapeut uddannet på Totum. Jeg arbejder dybdegående med aku- og zonetryk/triggerpunkts-aktivering og løsner op for akkumulerede spændinger. Jeg åbner og aktiverer kroppens egne helbredende funktioner og hjælper dig til at opnå balance i krop og psyke.

RAB-godkendt behandler

Åbningstider

Mandag 08.00-20.00
Tirsdag 08.00-20.00
Onsdag 08.00-20.00
Torsdag 08.00-20.00
Fredag 08.00-20.00
Lørdag Efter aftale
Søndag Efter aftale

Adresse

Birmavej 23A, 2300 København S

Skriv til mig

Call Now Button