Om mig

Jeg er en empatisk kropsterapeut, der ser dig og møder dig, lige der hvor du er i livet.

Mit navn er Susanne Strandbygaard. Jeg er kropsterapeut på Amager og et energisk menneske, der har arbejdet intenst med min egen krop og psyke hele mit liv. Jeg har lært mig selv rigtig godt at kende, mine mønstre og overbevisninger, og har en dyb fascination af, hvordan krop og psyke hænger sammen. Hvordan alt det, vi holder tilbage og oplever, sætter sig i kroppen som spændinger og smerte.

​Det har været fantastisk for mig at erfare, hvordan kropsterapeutiske behandlinger forløser og skaber flow i kroppen. Kropsterapi aktiverer vores indre, selvhelbredende laboratorium og skaber ny energi og glæde. Denne viden og erfaring vil jeg gerne give videre gennem mine behandlinger.

Læs evt. også mit blogindlæg: Kropsterapiens rum, hvor jeg fortæller om min egen udviklingsrejse.

​Selv stiftede jeg første gang bekendtskab med kropsterapien i 2000. Det var en helt ny og enestående verden, der åbnede sig for mig. I min blændende begejstring beskrev jeg til venner og bekendte kropsterapien som værende magisk. Jeg vidste, at kropsterapien var kommet for at blive i mit liv. Interessen for krop og psyke har stort set altid været til stede, og den er vokset stødt lige siden.

​Uddannelser og erfaring er vigtigt for at kunne arbejde professionelt med krop og psyke. Du skal kunne mærke en stor forskel og have nye indsigter med hjem, allerede efter første kropsterapi.

Mine uddannelser og erfaringer

  • Kropsterapeut med Masterclass overbygning hos Totum
  • 4-årig uddannelse som individuel, par og familieterapeut
  • Kandidatuddannelse i pædagogik og psykologi
  • Mentor-diplomuddannelse
  • Pædagog
  • 10 års erfaring inden for psykiatrien og en høj grad af psykologisk indsigt.

Kurser

  • Kursus med 300 lektioner i anatomi, fysiologi og sygdomslære
  • Kursus i Cupping og Gua sha
  • Therapeutic Stretching kursus
  • Psoas kursus og løbende supervion.

Jeg møder dig lige der, hvor du er

Uanset om du kommer med en spændt nakke, et knæ der gør ondt eller en øm skulder, så kan vi sammen finde frem til, hvorfor du har ondt netop dér i din krop.

​Kropsterapi er et fantastisk værktøj til at hjælpe dig til at få en dybere forståelse af dig selv og det liv, du lever, og derigennem til at få det meget bedre! Udover at hjælpe dig med at slippe stress, angst og depression vil du opleve et løft i velvære, energi og balance, bedre flow i lymfesystemet og meridianbanerne og dermed også styrke immunforsvaret.

Jeg håber, du har lyst til at kontakte mig og afklare, om kropsterapi er det rigtige for dig.

​ ​Hvis du har lyst til at læse mere om min personlige rejse, så læs mere på min blog.