Skræddersyet udviklingsforløb

Et forløb, som sikrer langtidsholdbare ændringer i din tilværelse

Slip for at se dit helbred blive forværret, imens du prøver tilfældige lappeløsninger, hvor du opsøger den ene behandler efter den anden, og søger rådgivning hos flere forskellige, der alle peger i hver sin retning, fordi du og dine ubalancer ikke bliver set i en helhed.

Genvind balancen og forny din energi. Har du været gennem en hård periode og føler du, at din krop har brug for en ny start?

Gennem et skræddersyet behandlingsforløb kan jeg hjælpe dig med at genoprette din energi og bringe balance tilbage i krop og sind.

Behandlingen foregår som samtaleterapi i kombination med kropsbehandling.

Behandlingsforløbet varer i alt 12 uger, og det er skræddersyet ud fra din(e) problematik(ker), dine ressourcer og ønsker om udvikling. Jeg bruger al min viden, erfaring og ekspertise til at skræddersy din behandling, så du kan genvinde din styrke og stå stærkere i dag selv.

Jeg er stor fortaler for at kombinere behandlingerne med samtaleterapi, med psykoedukation og mindfulness, da det giver det mest tilfredsstillende resultat.

Dette forløb bliver skabt til dig. Jeg er ikke tilhænger af “one size fits all-tilgangen". Når du vælger et skræddersyet behandlingsforløb, får du det bedste fra alle mine kompetencer både inden for psykologi og kropsterapi.