fbpx

Skræddersyet behandlingsforløb

Et 3 måneder langt forløb, som sikrer langtidsholdbare ændringer i din tilværelse

Slip for at se dit helbred blive forværret, imens du prøver tilfældige lappeløsninger, hvor du opsøger den ene behandler efter den anden, og søger rådgivning hos flere forskellige, der alle peger i hver sin retning, fordi du og dine ubalancer ikke bliver set i en helhed.

Genvind balancen og forny din energi. Har du været gennem en hård periode og føler du, at din krop har brug for en ny start?

Gennem et skræddersyet sforløb kan jeg hjælpe dig med at genoprette din energi og bringe balance tilbage i krop og sind.

Behandlingen foregår som samtaleterapi i kombination med kropsbehandling.

Behandlingsforløbet varer i alt 12 uger, og det er skræddersyet ud fra din(e) problematik(ker), dine ressourcer og ønsker om udvikling. Jeg bruger al min viden, erfaring og ekspertise til at skræddersy din behandling, så du kan genvinde din styrke og stå stærkere i dag selv.

Jeg er stor fortaler for at kombinere behandlingerne med samtaleterapi, med psykoedukation og mindfulness, da det giver det mest tilfredsstillende resultat.

Kvinde ser ud over havet

Dette forløb bliver skabt til dig. Jeg er ikke tilhænger af “one size fits all-tilgangen".

Når du vælger et  skræddersyet behandlingsforløb, får du det bedste fra alle mine kompetencer både inden for psykologi og kropsterapi.

Følg Kropiterapi

Tak for din tilmelding til min nyhedsliste - jeg lover ikke at spamme dig!

Sådan behandler jeg persondata >

CVR​: 41827173

Om mig

Mit navn er Susanne. Jeg er RAB-godkendt kropsterapeut uddannet på Totum. Jeg arbejder dybdegående med aku- og zonetryk/ triggerpunktsaktivering og løsner op for akkumulerede spændinger. Jeg åbner og aktiverer kroppens egne helbredende funktioner. 

Skriv til mig

Adresse

Birmavej 23A, 2300 København S

Åbningstider

Mandag 08.00-20.00
Tirsdag 08.00-20.00
Onsdag 08.00-20.00
Torsdag 08.00-20.00
Fredag 08.00-20.00
Lørdag Efter aftale
Søndag Efter aftale

Skabt med ❤️ af Kropiterapi

Dette website benytter cookies. Ved fortsat brug af sitet, accepterer du samtidig brugen af cookies.  Læs mere

Call Now Button