Mærk din krops styrke og bliv en gladere og mere fri udgave af dig selv

Genvind balancen. Få 50 % på din første behandling (pris 388,-), så du kan mærke effekten af denne unikke og meget effektive tilgang til stressbehandling

Dette tilbud er for dig, som:

  • Døjer med stress, angst, spændinger og usikkerhed
  • Der har været gennem en hård periode med stress, og som føler, at din krop har brug for en ny start
  • Der føler, at du har brug for viden og værktøjer til at undgå lignende situationer i fremtiden

Behandlingen kan sagtens stå alene

Du kan sagtens få gavn af en enkelt behandling, men hvis du ønsker en mærkbar forandring, kan jeg skræddersy et forløb, der passer præcist til dine udfordringer.

“Min krop og mit sind er meget mere i balance med hinanden. Jeg kom med symptomer på PTSD og havde det generelt rigtig dårligt psykisk. I dag mærker jeg stort set intet til disse ting og Jeg sover godt om natten igen.”

Camilla

Kvinde ser ud over havet
Susanne Strandbygaard behandler klient med kropsterapi

Hvad er kropsterapi?

En kropsterapibehandling foregår som samtaleterapi i kombination med kropsbehandling.

Jeg arbejder med kroppens energibaner og indre systemer gennem blandt andet akupressur og pulsering for at forløse gamle traumer lagret i kroppen og for at få kroppen tilbage i balance.

Kropsterapi forbedrer din evne til at håndtere livets udfordringer og hjælper dig til at genoprette kontakten til dig selv.

Behandlingen går dybt og fokuserer på årsagen til dine problematikker. Hele kroppen arbejdes igennem, så du kan slippe dine spændinger og opleve fornyet energi og balance.

Vælger du at fortsætte med et længerevarende forløb, vil behandlingen foregå i kombination med samtaleterapi, da gamle adfærdsmønstre og tankegange kan lagre sig i kroppen som fysiske spændinger og ende ud i fysisk stress og lokale smerter.

Behandlingsformen tager altså udgangspunkt i sammenhængen mellem krop og psyke.

Prøv det. Få første behandling til 388 kr. Normalpris: 775 kr.

Susanne Strandbygaard behandler klient med kropsterapi

Om Kropiterapi

Mit navn er Susanne. Jeg er uddannet cand.pæd.psyk, psykoterapeut og kropsterapeut og har mere end 17 års erfaring med stressbehandling, både kognitivt og fysiologisk.

Jeg glæder mig til at tage imod dig i mit skønne behandlerhus midt i min have på Amager.

3 trin til din rabat

1. Udfyld formularen nedenfor og få din rabat

2. Book din første behandling med det samme

3. Mærk forskellen i krop og sind

Spørgsmål og svar

Hvem er jeg?

Jeg er uddannet Totum kropsterapeut med Masterclass-overbygning. Herudover er jeg Cand. Pæd. Psyk. og psykoterapeut. For mig skulle der fire diskusprolapser til, før jeg blev bevidst om min krops signaler. Det blev starten på en personlig rejse væk fra stress og modstand henimod et liv i meget bedre balance, og hvor jeg arbejder med det, jeg brænder for, nemlig at hjælpe mine klienter til nye indsigter, mere glæde og mere overskud.


Hvad er kropsterapi?

Kropsterapi er en helhedsorienteret behandlingsform, som inkluderer både krop og psyke. Mit speciale er at udnytte min rige erfaring og viden om menneskers psyke og dens sammenhæng med kroppen. 


Hvordan arbejder jeg?

Det er meget vigtigt for mig allerførst at møde dig, lige der, hvor du er. Derfor starter jeg altid med en samtale for at blive klogere på dig og dine udfordringer. Jeg går derefter på opdagelse i din krop for at finde spændinger og blokeringer og sammenkobler den med dine psykiske udfordringer. I den fysiske del ligger du på min briks under et tæppe og modtager en behandling, der består af pulseringer, akupressur og guidet vejtrækning. Ved afslutningen aftaler vi et evt. videre forløb og andre aspekter, der kan gavne din trivsel.


Hvor mange behandlinger er nødvendige?

Ingen kroppe er ens, så en behandling skal tilpasses lige netop dig og dine udfordringer. Generelt er det sådan, at et akut problem ofte kan løses rimelig hurtigt, mens mere komplekse eller kroniske problemer kræver flere behandlinger og et egentligt behandlingsforløb. Uanset hvad vil du som regel føle lettelse og forbedring efter hver behandling. Behandlinger er en gave til din trivsel og kan hjælpe med at forebygge sygdomme på lang sigt – en investering i din fremtidige sundhed og glæde.


Du finder mig her

Kropiterapi
Birmavej 23A, 2300 København S
Tlf. 21 92 20 49
E-mail: s.strandbygaard@gmail.com

Udfyld formularen og få din RABAT

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
  • Når du indtaster dine oplysninger, forpligter du dig ikke til at booke en behandling hos mig
  • Du kan få rabat, hvis du bestiller tid inden for 8 dage, og du bestemmer selv, hvornår behandlingen skal foregå
  • Jeg bruger dine oplysninger til at kontakte dig i forbindelse med tidsbestilling

Har du brug for hjælp, eller har du spørgsmål?

© Copyright Kropiterapi 2023