Kropiterapi logo-white

Kropsterapi øger din trivsel

"Learning ifølge ordbogen"

Der er sparsomt forskning af kropsterapiens videnskabeligt beviselige effekter, men dem der er, peger alle på at klienter får det bedre både fysisk og psykisk. De får lindring og bevidsthed og mere ro på deres krop og deres tanker, de bliver mere bevidste om deres grænser og de får større forståelse for deres behov, desuden lærer de at håndterer smerter og ubehag. Overordnet set vidner forskningen om at mennesker der jævnligt modtager kropsterapi, kommer til at fungere bedre i deres hverdagsliv og bliver bedre til at passe på sig selv.

​Ifølge medicinsk tidsskrift.dk har kropsterapi stor gavn hos mennesker, der kæmper med psykiske sygdomme, særligt som supplement til andre behandlingstiltag. Dér har kropsterapi haft markant positive resultater. Studier viser, at kropsterapi virker på nedbringelse af tvang i psykiatrien, PTSD, angst, depression, bipolar lidelse, skizofreni og alle personlighedsforstyrrelser. Det mest effektive er at behandle de spor, som livet eller sygdomme sætter i kroppen.

Kroppen gør ondt, når du ikke lytter

Når vi har udsat vores kroppe for uhensigtsmæssige bevægelser længe, når vi holder ud og overlever i stedet for virkelig at ”leve” og vi overhører vores krops signaler, begynder kroppen på et tidspunkt at gøre ondt. Når vi ikke må være med det som er, når vi ikke ønsker at blive set i vores uskønheder og skygger spænder kroppen kraftigt op og skaber spændinger. Hvis vi bliver ved med at overhøre kroppens signaler længe nok tiltager smerterne som oftest og i bedste fald giver det blot smerter i nakke og lænden, måske lidt i kæben og også smerter i mave og underlivet.

Susanne Strandbygaard behandler klient

Med tiden kan vi vænne os til en masse ”kropsstøj” dvs. en masse spændinger og smerter. Vi lader det gå ind under kategorien små-skavanker, som kommer med alderen. Men i virkeligheden er det kroppen, der kræver nogle småjusteringer, og kroppens sprog er det ultimativt vigtigste sprog at forstå.

Lær at lytte til din krop med kropsterapi – du er altid velkommen hos din kropsterapeut på Amager, Kropiterapi.

Del blogindlæg

Kropiterapi logo-white

Følg Kropiterapi

Tak for din tilmelding til min nyhedsliste - jeg lover ikke at spamme dig!

Sådan behandler jeg persondata >

CVR​: 41827173

©Kropiterapi 2021

'Susanne Strandbygaard'

Om mig

Mit navn er Susanne. Jeg er RAB-godkendt kropsterapeut uddannet på Totum. Jeg arbejder dybdegående med aku- og zonetryk/triggerpunkts-aktivering og løsner op for akkumulerede spændinger. Jeg åbner og aktiverer kroppens egne helbredende funktioner og hjælper dig til at opnå balance i krop og psyke.

RAB-godkendt behandler

Åbningstider

Mandag 08.00-20.00
Tirsdag 08.00-20.00
Onsdag 08.00-20.00
Torsdag 08.00-20.00
Fredag 08.00-20.00
Lørdag Efter aftale
Søndag Efter aftale

Adresse

Birmavej 23A, 2300 København S

Skriv til mig

Call Now Button