Kropiterapi logo-white

Boost dit lymfesystem med kropsterapi

"Illustration af skelet"

Lymfesystemet arbejder sammen med vores kredsløb og vores immunforsvar om at rense kroppen for affaldsstoffer, overflødig væske og fedt. Det hjælper kroppens immunforsvar med at bekæmpe infektioner og kræftceller. Det hjælper stofskiftet i balance og det hydrerer huden. Men hvordan hjælper du lymfesystemet på vej?

Typiske symptomer

​Er du overmandet af træthed, søvnproblemer, hovedpine, træg mave, ømhed i kroppen og oppustethed, så er det højst sandsynligt, fordi du trænger til at få sat gang i lymfesystemet.

Kropsterapi hos Kropiterapi

​Lymfesystemet arbejder sammen med vores kredsløb og vores immunforsvar om at rense kroppen for affaldsstoffer, overflødig væske og fedt.

​Lymfesystemet hjælper kroppens immunforsvar med at bekæmpe infektioner og kræftceller. Det hjælper stofskiftet i balance og det hydrerer huden.

Boost lymfesystemet

I en kropsterapeutisk behandling kan du få boostet dit lymfesystem, hvilket understøttes med fokus på din vejrtrækning og ved bevægelse af alle kroppens muskler. Det har positiv indflydelse på dit kredsløb og dit immunforsvar. Du kan opleve stor forløsning, fordi energien igen kommer til at strømme frit i din krop, fordi du vil få balance i dit mave/tarmsystem og fordi du vil føle dig mere vital og få meget mere energi.

​Det kan være særdeles effektivt at sætte gang i lymfesystemet, hvis du har et lavt immunforsvar eller for at mildne f.eks. eftervirkningerne efter kemokur og strålebehandling.

Del blogindlæg

Kropiterapi logo-white

Følg Kropiterapi

Tak for din tilmelding til min nyhedsliste - jeg lover ikke at spamme dig!

Sådan behandler jeg persondata >

CVR​: 41827173

©Kropiterapi 2021

'Susanne Strandbygaard'

Om mig

Mit navn er Susanne. Jeg er RAB-godkendt kropsterapeut uddannet på Totum. Jeg arbejder dybdegående med aku- og zonetryk/triggerpunkts-aktivering og løsner op for akkumulerede spændinger. Jeg åbner og aktiverer kroppens egne helbredende funktioner og hjælper dig til at opnå balance i krop og psyke.

RAB-godkendt behandler

Åbningstider

Mandag 08.00-20.00
Tirsdag 08.00-20.00
Onsdag 08.00-20.00
Torsdag 08.00-20.00
Fredag 08.00-20.00
Lørdag Efter aftale
Søndag Efter aftale

Adresse

Birmavej 23A, 2300 København S

Skriv til mig

Call Now Button