fbpx

Boost dit lymfesystem med kropsterapi

Lymfesystemet arbejder sammen med vores kredsløb og vores immunforsvar om at rense kroppen for affaldsstoffer, overflødig væske og fedt. Lymfesystemet hjælper kroppens immunforsvar med at bekæmpe infektioner og kræftceller. Det hjælper stofskiftet i balance og det hydrerer huden. Men hvordan hjælper du lymfesystemet på vej? ​Er du overmandet af træthed, søvnproblemer, hovedpine, træg mave, ømhed […]

Illustration af skelet

Lymfesystemet arbejder sammen med vores kredsløb og vores immunforsvar om at rense kroppen for affaldsstoffer, overflødig væske og fedt. Lymfesystemet hjælper kroppens immunforsvar med at bekæmpe infektioner og kræftceller. Det hjælper stofskiftet i balance og det hydrerer huden. Men hvordan hjælper du lymfesystemet på vej?

​Er du overmandet af træthed, søvnproblemer, hovedpine, træg mave, ømhed i kroppen og oppustethed, så er det højst sandsynligt, fordi du trænger til at få sat gang i lymfesystemet.

​Lymfesystemet arbejder sammen med vores kredsløb og vores immunforsvar om at rense kroppen for affaldsstoffer, overflødig væske og fedt.

​Lymfesystemet hjælper kroppens immunforsvar med at bekæmpe infektioner og kræftceller. Det hjælper stofskiftet i balance og det hydrerer huden.

I en kropsterapeutisk behandling kan du få boostet dit lymfesystem, hvilket understøttes med fokus på din vejrtrækning og ved bevægelse af alle kroppens muskler. Det har positiv indflydelse på dit kredsløb og dit immunforsvar. Du kan opleve stor forløsning, fordi energien igen kommer til at strømme frit i din krop, fordi du vil få balance i dit mave/tarmsystem og fordi du vil føle dig mere vital og få meget mere energi.

​Det kan være særdeles effektivt at sætte gang i lymfesystemet, hvis du har et lavt immunforsvar eller for at mildne f.eks. eftervirkningerne efter kemokur og strålebehandling.

Følg Kropiterapi

Tak for din tilmelding til min nyhedsliste - jeg lover ikke at spamme dig!

Sådan behandler jeg persondata >

CVR​: 41827173

Om mig

Mit navn er Susanne. Jeg er RAB-godkendt kropsterapeut uddannet på Totum. Jeg arbejder dybdegående med aku- og zonetryk/ triggerpunktsaktivering og løsner op for akkumulerede spændinger. Jeg åbner og aktiverer kroppens egne helbredende funktioner. 

Skriv til mig

Adresse

Birmavej 23A, 2300 København S

Åbningstider

Mandag 08.00-20.00
Tirsdag 08.00-20.00
Onsdag 08.00-20.00
Torsdag 08.00-20.00
Fredag 08.00-20.00
Lørdag Efter aftale
Søndag Efter aftale

Skabt med ❤️ af Kropiterapi

Dette website benytter cookies. Ved fortsat brug af sitet, accepterer du samtidig brugen af cookies.  Læs mere

Call Now Button